E-Vinty BV maakt schatten uit andermans kledingkast vindbaar en betaalbaar.

 

Veel tweedehands kleding belandt nog altijd direct in de prullenbak. Je kan je kleding weggooien (of weggeven), maar je kan het ook verkopen. Op online platforms VintyKids.com en VintyWomen.com kan iedereen veilig en eenvoudig zo goed als nieuwe kinder- en damesmerkkleding kopen en verkopen.

 

Online verkopen van tweedehands kleding is niet nieuw, maar E-Vinty is de eerste professionele partij die met een hele makkelijke, voordelige en duurzame oplossing komt voor zo goed als nieuwe merkkleding. Het enige wat de verkoper hoeft te doen is een kledingtas aan te vragen en deze kosteloos terug te sturen. E-Vinty doet de rest: kleding controleren, selecteren, fotograferen en in de webshop plaatsen. Na verkoop ontvangt de verkoper een deel van de opbrengst. Voor kopers maken wij het makkelijk om uit ons aanbod te kiezen, levert onze professionele fotografie direct het bewijs van goede kwaliteit en wordt de bestelling gewoon als pakketje thuis afgeleverd.

 

E-Vinty streeft ernaar hergebruik zo gemakkelijk en aantrekkelijk mogelijk te maken. En bij alles wat we doen gaan we voor vijfsterren kwaliteit. Van onze kleding, maar ook van onze service. Zodat tweedehands voor steeds meer mensen eerste keus wordt. 

 

Website VintyKids

 

 


Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Bedrijfsfilm

Contact

Meer weten?