OVER ONS

Uniform Brands Europe B.V. te Doetinchem is onderdeel van de Engelse organisatie Uniform Brands Ltd. Een internationale organisatie dat zich bezighoudt met ontwerpen, ontwikkelen, produceren en verkopen van werkkledingconcepten. Uniform Brands Europe is gespecialiseerd in werk-, zorg- en corporate werkkleding. In Nederland opereren wij op de markt met de merken Orcon workwear en Simon Jersey.

 

Het doel van Uniform Brands Europe is om vanuit de behoefte van de eindgebruiker maximale toegevoegde waarde op de producten te leveren. Uniform Brands Europe is een typisch kopstaartbedrijf: het hele productieproces is in eigen beheer, waardoor er snel gereageerd kan worden op de wensen en behoeften van de klant. Het productieproces van onze merken begint namelijk in Doetinchem, waar ervaren designers, patronenmakers en naaisters creatieve ideeën uitwerken. Van samples tot complete werkkledingconcepten. Daarnaast beschikken wij in Doetinchem over een ervaren salesteam, inkoopafdeling, productie/planning afdeling en een eigen logistiek centrum. Met onze eigen productielocaties in Tunesië, Portugal en het Verre Oosten hebben wij het volledige productieproces in eigen handen.

 

 

REVIEW

Met ons merk Orcon workwear hebben we een nieuwe innovatieve collectie gelanceerd, de Orcon® ‘Capture’. Een nieuwe collectie van stijl, comfort, functionaliteit en veiligheid. Om deze collectie juist op de markt te lanceren was productfotografie genoodzaakt. Onze nieuwe producten zijn gefotografeerd door de Nederlandse. Het eindresultaat is uitstekend, de producten worden scherp weergegeven in hoogwaardige kwaliteit. De Nederlandse reageert snel en is enorm flexibel!


Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Bedrijfsfilm

Contact

Meer weten?