Modeketen Steps biedt vrouwelijke collecties gericht op de dynamische vrouw. De collecties bieden een spannende combinatie van mediterrane vrouwelijkheid en Noord-Europese zakelijkheid. ‘Beauty’ & ‘confidence’ komen tot uiting in onder andere kleurrijke jurken met opvallende dessins en vrouwelijke, zakelijke outfits met een trendy twist. De brede collectie bestaande uit goed gesneden fashion essentials biedt diverse outfits (in Nederlandse pasvorm) voor verschillende gelegenheden; Everyday, Weekend, Work & Wedding.


De kleding van Steps wordt in verschillende landen geproduceerd, maar overal gelden dezelfde richtlijnen voor de productie ervan. Die richtlijnen zijn opgenomen in een zogenaamde ‘Code of Conduct for External Manufacturers and Workshops’. Steps heeft daarbij de grootst mogelijke zorg voor mens, dier en milieu. De richtlijnen opgesteld door de International Labour Organisation gelden voor Steps, haar leveranciers en hun onder leveranciers, want Steps heeft zorg voor de gezondheid en veiligheid van eigen medewerkers, maar ook voor medewerkers van leveranciers die in hun opdracht produceren.


Steps ontwerpt regelmatig voor specifieke momenten of gelegenheden een speciale jurkencollectie. Zoals bijvoorbeeld een Special Dresses Collection by Steps voor de zomer- en kerstperiode of de speciale jurkencollectie voor de NET 5-series Julia’s Tango en Verborgen Gebreken (onder de naam TV-á-Porter Collection by Steps). 

 

In 2012 heeft de Nederlandse modeontwerper Addy van den Krommenacker een betaalbare designerscollectie voor Steps ontworpen. Sinds 2014 is de Steps Wearable Art Collection exclusief verkrijgbaar bij Steps. Naast kleding biedt Steps ook accessoires zoals sieraden, shawls en ceintuurs.

 

Website Steps

 


Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Bedrijfsfilm

Contact

Meer weten?