Soulsister is een online store, maar met de service die je gewend bent van je favoriete boetiek. Exclusieve damesmode, dat is waar Soulsister voor staat, exclusief in look en feel. Maar belangrijker, Soulsister staat voor basic, tijdloos, laid back, simpel in design en vooral, makkelijk draagbaar. 

 

De designer labels die Soulsister verkoopt zijn niet de minste en je moet van wel heel goede huizen komen om in onze webshop te mogen wonen. Zo gaan we nooit in zee met een nieuw label, maak jezelf eerst maar eens waar. Maar we houden je in de gaten… Is je eerste collectie net zo mooi als je vierde, dan ben je Soulsister proof en een ‘keeper’ en vooral voor dat laatste loopt Soulsister warm. Want we willen je het liefst heel lang bij ons houden. De designer labels die je in onze webshop vindt hebben alle proeven doorstaan en zijn met vlag en wimpel geslaagd. Ze hebben naam gemaakt, maar belangrijker, ze weten waar ze voor staan en dat is basic, tijdloos, laid back, simpel in design en last but zeker not least, kwaliteit.

 

Ook mooi om te weten, wij passen eerst alles zelf voordat een item in onze webshop komt. De schoenen die jij straks koopt, wij hebben er op gelopen. De jurkjes en broeken, wij hebben ze gepast. Alleen op deze manier kunnen wij garant staan voor waar Soulsister voor staat, namelijk kwaliteit. Een item dat je bij ons aanschaft moet wel echt een toevoeging en aanwinst zijn voor jouw kledingkast. Ons motto is dan ook ‘buy good things, own them a long time’ en dat geldt voor onze gehele collectie. Welkom bij Soulsister!

 

Website Soul-Sister

 


Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Bedrijfsfilm

Contact

Meer weten?