PhotoTool

PhotoTool is een praktisch platform om beeldmateriaal zoals foto's en designs mee te delen, zonder traag en omslachtig mailverkeer over en weer. Foto's inzien, beoordelen en aanpassen is een kwestie van inloggen, net als het plaatsen van comments en feedback. Goede beveiliging is inbegrepen, en door middel van een ingenieus watermerk kunnen klanten of derden de beelden wel bekijken en van commentaar voorzien, maar verder niet zelfstandig plaatsen of verwerken.

De PhotoTool modules in vogelvlucht

Dashboard
Het dashboard biedt een overzichtelijke weergave van lopende opdrachten en hun status. Nieuwe klantaccounts of opdrachten zijn eenvoudig toe te voegen. Ook toont het dashboard informatie zoals belangrijke afspraken, briefings en project-deadlines.

Briefings
De briefingsmodule is speciaal ontworpen voor uw klanten. Met briefings leveren zij de criteria waaraan het beeldmateriaal moet voldoen, zoals het kleurenpalet, het bestandsformaat en de afbeeldingsgrootte in pixels. Hiermee houdt de klant de regie over consistentie in het beeldmateriaal, zodat elke webwinkel met gemak de bedoelde stijl, sfeer en samenhang behoudt.

Opdrachten
Elke briefing biedt ruimte voor een reeks specifieke opdrachten, overzichtelijk ingedeeld aan de hand van badges per categorie van beeldmateriaal, zoals bijvoorbeeld "shirts" of "accessoires" voor een fashion webshop. Per opdracht is te zien wat is goedgekeurd en wat nog beoordeeld moet worden. De indeling van de module ordent opmerkingen en beslissingen overzichtelijk, waardoor het direct duidelijk is welk commentaar van een bepaalde partner afkomstig is. Zodra de klant een opdracht heeft goedgekeurd, wordt het watermerk verwijderd en kunnen de bestanden vrij op de doelwebsite worden gebruikt.

Klanten
De klantenmodule geeft extra overzicht, waarbij de briefings worden ingedeeld naar de klanten waarop ze betrekking hebben, en vervolgens naar de opdrachten waarmee de klant geassocieerd is.

Archief
Naarmate er meer beeldmateriaal met Phototool wordt verwerkt, wordt de uitgebreide archiefmodule een steeds handiger instrument om het overzicht te blijven behouden. In het archief worden alle foto's en designs online bewaard, zodat u altijd snel terug kunt vinden wat u eerder met uw klanten heeft besproken en bewerkt.

Account
De accountmodule maakt het mogelijk om bestaande of nieuwe gebruikers per klant te ordenen en toe te voegen. Bovendien registreert deze module allerlei gebruikersgegevens. Omdat gebruikers aan specifieke klanten zijn toegekend, kunnen uw klanten alleen werken met beeldmateriaal dat onder hun eigen opdrachten valt, zodat uw klanten altijd de foto's en designs zien die bestemd zijn voor hun eigen bedrijf.

 


Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Bedrijfsfilm

Contact

Meer weten?