Customer Service

Onze basisdiensten voor het fulfilmentproces, worden ondersteund door geautomatiseerde en gemechaniseerde processen om optimale dienstverlening te bieden.

Dagelijks laat een groot aantal leveranciers goederen afleveren bij De Nederlandse BV, die haar systemen zodanig ingeregeld heeft, dat leveranciers efficiënt en accuraat hun goederen kunnen lossen. Geleverde modeartikelen worden op kwaliteit en identiteit gecontroleerd en in onze voorraadsysteem ingevoerd.

Voor het orderpicken in batches beschikken wij over geavanceerde systemen om het order-pick proces aanzienlijk te verkorten en om de foutkansen substantieel te reduceren.

Onze verpakkingssystemen zijn gemechaniseerd, hetgeen de stabiele kwaliteit alsmede de snelheid ten goede komt. Een niet te onderschatten voordeel is dat onze relaties kunnen profiteren van de schaalvoordelen bij de inkoop van verpakkingsmateriaal.

  • Voorraad management middels een interface gekoppeld aan het warehouse management systeem
  • Real-time updates van binnenkomende orders, status van verzendingen en retouren door middel van een track-en-trace systeem
  • Onze relaties profiteren van een real-time online dashboard met maximale informatie over hun kleding- of schoenenvoorraad

 


Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Bedrijfsfilm

Contact

Meer weten?