Deventrade BV is een Deventer familiebedrijf dat in 1985 is opgericht en nu wordt gerund door de tweede generatie. Onder deze toegewijde leiding is Deventrade uitgegroeid tot één van de toonaangevende sportbedrijven van de Benelux. Sinds de oprichting staat Deventrade bekend als teamwearspecialist en als partij die nauw samenwerkt met haar detaillisten. 

 

Met verscheidene sportmerken en aanwezigheid in meer dan 700 sportspeciaalzaken is Deventrade als geen ander nauw betrokken bij sportend Nederland. De sportkleding- en accessoireportfolio omvat diverse merken: Hummel, Reece Australia, Stanno, Derbystar, Select & Monta. Behalve dat deze merken dagelijks op vrijwel ieder amateurveld terug te vinden zijn, heeft Deventrade diverse partnerships gesloten met sportclubs op het hoogste niveau. Een korte samenvatting:

 

  • Teamwearspecialist hummel is behalve partner van FC Utrecht en diverse Jupiler League clubs, ook Official Supplier van het Nederlands Handbal Verbond. Hummel is marktleider op het gebied van teamwear in Nederland.
  • Op nationaal niveau heeft Reece Australia zich verbonden aan M.H.C. Oranje Zwart (regerend landskampioen) en SV Kampong (runner-up van het afgelopen seizoen). In internationaal perspectief startte Reece in 2014 een samenwerking met de Koninklijke Belgische Hockeybond en in 2015 met de Duitse Hockeybond.
  • In Nederland is Stanno vooral bekend om de hoogwaardige keepershandschoenen. Diverse eredivisiekeepers spelen wekelijks met Stanno. Buiten de BeNeLux voert Deventrade met Stanno een complete teamwear collectie, onder andere als partner van de DVV (het Duitse Volleybal Verbond) en de succesvolle wielerploeg Team Giant-Alpecin.
  • Derbystar is Official Partner van zowel de Eredivisie als de Jupiler League. Dat betekent dat elke week in alle stadions met Derbystar wordt afgetrapt.

 

De sleutel van het succes ligt in de ruime en brede voorraden, de hoogwaardige kwaliteit en het uitstekende logistieke apparaat.

 

De uitgebreide teamcollecties zijn in vele clubkleurcombinaties en jarenlang direct uit voorraad leverbaar. Ook buiten Nederland slaat Deventrade haar vleugels uit. Via dochterondernemingen levert Deventrade rechtstreeks aan 4.000 sportzaken in Europa.

Website Deventrade

 

 


Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Bedrijfsfilm

Contact

Meer weten?